Lirik Lagu Wong Nomer 2 dari Happy Asmara

Happy asmara wong nomer 2

Lagu berjudul Wong Nomer 2 yang dinyanyikan oleh Happy Asmara ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 69 ribu tayangan di Youtube.

Berikut ini lirik lagu Wong Noner 2 lengkap dengan video klipnya.

Lirik Wong Nomer 2

Bingung aku kudu piye
Kok koyo ngene dalan uripku iki

Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakne

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Yen pancen dadi dalane gusti
Mbesok aku bakal kelangan awakmu
Tak titipne sak genggeme
Cerito kenangan iki
Awake dewe ra iso podo nduweni

Kahanan opo sing kudu tak tompo
Kok koyo ngene dalan uripku iki

Dadi wong nomer loro
Ning njero atimu
Mung mangan ati
Sing tak rasakne

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire

Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Duh gusti bayangan nopo
Kok jodone wong sing tak jogo
Yen pancen wis takdire
Aku nyuwun jembar ati
Duh gusti aku njaluk ganti

Duh gusti aku njaluk ganti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *