Lirik Lagu Sugeng Tindak dari Arda

By | June 30, 2020
Arda sugeng tindak

Lagu berjudul Sugeng Tindak yang dinyanyikan oleh Arda ini dirilis rahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 1 juta tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Sugeng Tindak dari Arda.

Lirik Lagu Sugeng Tindak

ra ngiro sliramu lungo
lungomu ninggalake cerito
wis ambyar sing ning njero dodo
wis remuk ati nandang loro..

wis sak mestine ati iki nelongso
sliramu lungo ora kondo kondo
duh Gusti panyuwunku namung siji
mugi keparing dalan ingkang mulyo..

Reff :

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti

Musik

Reff :

senajan sliramu lungo
(ra biso tak sambat)
ning ati tansah kelingan
(kabeh kenangan)
perih rasane tak lakoni
nerimo kahanan iki..

senajan rasane loro
(atiku ambyar)
ninggalke tatu ning dodo
(aku kelangan)
ati iki kudu biso nerimo
kabeh kagungane Gusti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *