Lirik Lagu Siji Saklawase dari Woro Widowati

Woro widowati siji saklawase

Lagu Siji Saklawase yang dinyanyikan oleh Woro Widowati ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 133 ribu tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Siji Saklawase dari Woro Widowati.

Lirik Lagu Siji Saklawase

padange sinar rembulan
sing nyekseni crito katresnan
aku lan kowe saling ngucap janji
ra bakal mblenjani

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang ra usah sumelang
bakal sesandingan

siji selawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku

kerlipe lintang neng awang
amung siji sing paling terang
kowe sing tak sayang ra usah sumelang
bakal sesandingan

siji selawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku

siji saklawase sing ono neng sandingku
nganti tekan pungkasan umurku
nganti gusti mundhut uripku
sliramu tetep neng atiku
sliramu tetep neng atiku

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *