Lirik Lagu Rosoku dari Didik Budi feat Cindi Cintya Dewi

Didik budi rosoku

Lagu Rosoku yang dinyanyikan oleh Didik Budi dan Cindi Cintya Dewi ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapatkan 201 ribu tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Rosoku dari Didik Budi feat Cindi Cintya Dewi.

Sayang tulong rungokno
Aku pengen ngomongke roso
Roso gede tresnoku
Roso wedi kehilanganmu

Among kowe sing tak karepke
Rabakal ono sing liyane
Ora ono sing misahake
Tresno selawase

Reff :

Sayang jogonen tresno iki ojo mblenjani
Janji jani setio tekane mati, Ojo ngelarani
Sayang aku ora bakal mbagi ati iki
Mong kowe siji sing paling tak tresnani
Aku rangapusi , Mong kowe ning ati

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *