Lirik Lagu Pingin Nangis Tapi Isin dari Happy Asmara

Happy asmara pingin nangis tapi isin

Lagu “Pingin Nangis Tapi Isin” yang dinyanyikan oleh Happy Asmara ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 312 ribu tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Pingin Nangis Tapi Isin dari Happy Asmara.

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibak’e mbok gawe dolanan

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin