Lirik Lagu Nutupi Laraku dari Intan Rahma dan Terjemahan

Intan rahma nutupi laraku

Lagu Nutupi Laraku yang dinyanyikan oleh Intan Rahma ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 928 ribu tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut lirik lagu Nutupi Laraku dari Intan Rahma.

Lirik Lagu Nutupi Laraku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh, mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku ra popo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Lagu ini berbahasa Jawa, dan jika ingin tahu artinya maka simak terjemahan lagu Nutupi Laraku ke bahasa Indonesia berikut ini.

Terjemahan Lagu Nutupi Laraku

mungkin ada hati lain yang lagi kamu jaga
sampai lupa denganku yang ada di depan mata
hati rasanya sakit
aku terima, aku ingin pamit pergi

mungkin sudah tidak ada rasa cintamu untukku
apa malah sandiwara, kamu membohongiku
membuat bingung hatiku
mau sampai kapan ku tutupi kepedihanku

masih kuat tidak hatiku
terus sabar namun menghancurkanku
sebenarnya menyiksa batinku
tapi di depanmu aku tetap tersenyum
menutupi kepedihanku

tambah jauh, hanya membuat ragu
apa bisa jika terus berjalan
ku paksa meskipun sakit
aku tidak apa-apa namun hatiku yang belum terbiasa

jika terus sabar aku sudah pernah
makan hati itu keseharianku
coba mengertilah yang ada di pikiranku

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *