Lirik Lagu Lewung dari Nella Kharisma

Nella kharisma lewung

Lagu Lewung yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma ini sangat populer, bahkan telah mendapat 16 juta tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Lewung dari Nella Kharisma.

Lirik Lagu Lewung

Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong bagus dadi laku
Nggodha ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngundang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhke atimu

Suwe nggonku ngenteni
Lewung ing atiku ga entuk jampi
Dadyo ati sawiji
Nadyan abot tak lakoni

Sabdo pandhito ratu
Mring sliramu dadyo sisihanku
Mugi gusti nglilani
Tresnaku bakal ginowo mati

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *