Lirik Lagu Kurang Sexy dari Soimah

Soimah kurang sexy

Lagu Kurang Sexy yang dinyanyikan oleh Soimah ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapatkan 1,1 juta tayangan di youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Kurang Sexy dari Soimah.

Lirik Lagu Kurang Sexy

Mas, opo aku iku isih kurang ayu?opo kurang seksi to, mas

Mumet, mumet, aku mumet mikirke kowe
saben bengi lungo – lungo jarene pamite ronda
tak dhelok jatahmu ronda, lah kok jenengmu ra ono
alasane ngganti konco mergo sak iki ra iso
Pikiranku, bingung
Wetengku, kembung
ngerti jerawatku sing gedhe – gedhe koyo jagung
jare pamit ronda, lah kok golek rondo
opo ora mangkel ngerti ngono kuwi?
huh, ngono kok jare cinta setengah mati..

Wah, kowe kuwi senenge nggedhe – gedhekke
jane mung masalah cilik, akhire dadine gedhe
mbok ojo ngono meneh, sapenakke dhewe
tresnaku mung kowe..

Ah, ngapusi ben aku ra loro ati
ben aku ora nesu terus ora bunuh diri
Weh, iki tenan dek! Aku ra ngapusi
sumpah wani mati

Mas, opo aku iku isih kurang ayu?opo kurang seksi to, mas

kowe pancen seksi, kowe pancen ayu
ning, ojo mecucu
weh, lah kok malah ngonekke aku mecucu?
aduh sayang iki guyon ojo kowe nesu nesu
lah nyatane cuman toko wani ngonekke mecucu
walah walah, iki guyon ojo tambah nesu nesu
sirahku puyeng,
sirahku yo puyeng, nyematake dunyo rasane koyo mubeng
pating petengteng, nganti mules ning weteng
ngerti worno putih mbalik dadi ireng
wah, nek iki yo pancen katarak kowe bu..

Mas, opo aku iku isih kurang ayu?opo kurang seksi to, mas

Cemburu, aku karo kowe
dandang dhadhos malem minggu, nggandeng cewek mlaku mlaku
aduh, cemburu
nganti abang rupaku..malah ko kenalke dheke yen aku iki budhemu
opo kowe ora mikir anakmu wis gedhe gedhe
opo pancen uwis kencar mergo akeh penggemare
mbok yo eling jaman mbiyen naliko isih dho kere
ngeterke aku, nunggoni sandalku
huh, ngono kok nggaya

ah mbok uwis lah ora sah diseneni, iki yo mung sekedar nggo aksi aksi kok
daripada ora ono kegiatan sehari – hari
ahaha, nek ra konangan yo embuh
wong lanang saiki diujo mung mangani tandurane tonggo
lha ra iyo tho?

Mas, isih kurang piye? Mbok gek cepet rene, iki dinganokke to mas..
Mas, mas, gek cepet tho, ojo suwe suwe selak pengen ngombe

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *