Lirik Lagu Kangen Amerika dari Ardha ft Kristin D

By | August 31, 2020
Ardha kangen amerika

Lagu Kangen Amerika yang dinyanyikan oleh Ardha dan Kristin D ini dirilis tahun 2020. Lagu ini sangat populer, bahkan telah mendapat 366 ribu tayangan di Youtube. Berikut ini video klipnya :

https://m.youtube.com/watch?v=nbn5Jd6lCz8

Dan berikut ini lirik lagu Kangen Amerika dari Ardha feat Kristin D.

Kemulana nganggo selimut tresnamu
Neng Amerika tak tunggu tekamu

Sing tak sawang neng angkasa
Mung kowe dudu wong liya

Muliho sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene rasa kangenmu

Ngawe-awe neng impenku
Mung kowe sing mbeda aku

REFFRAIN
Manggona neng endi, neng pucuk ndonya
Yen kangen mulih mesti teka
Dudu suket teki sing gawe lara
Aku ngerti kangenmu neng Amerika

Kemulana nganggo selimut tresnamu
Neng Amerika tak tunggu tekamu

Sing tak sawang neng angkasa
Mung kowe dudu wong liya

Muliho sewengi nemoni aku
Gawanen neng kene rasa kangenmu

Ngawe-awe neng impenku
Mung kowe sing mbeda aku

REFF :
Manggona neng endi, neng pucuk ndonya
Yen kangen mulih mesti teka
Dudu suket teki sing gawe lara
Aku ngerti kangenmu neng Amerika

Manggona neng endi, neng pucuk ndonya
Yen kangen mulih mesti teka
Dudu suket teki sing gawe lara
Aku ngerti kangenmu neng Amerika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *