Lirik Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang

Aku sing berjuang kowe sing disayang

Lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang yang dinyanyikan oleh Pasukan Loro Ati ini dirilis tahun 2020. Lagu ini mampu memperoleh trending di Youtube. Berikut ini video klipnya :

Dan berikut ini lirik lagu Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang dari Pakle ft RPH , Happy Asmara , Ndarboy Genk dan Pendhoza.

Ora sedelo kowe dadi konco
Barengan ngalor ngidul wis koyo sedulur
Kurangku opo leh ku dadi konco
Opo kurang sing grapyak kok suwe-suwe nglunjak

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

REFFRAIN
Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

RAP
Mergo konco perkarane aku trimo meneng wae
Ati remuk nanging aku isih milih kekancane
Sing tak tresno malah dilimpe konco
Sing tak perjuangke mung dadi sio-sio

Yen susah kowe sambat karo sopo
Nanging leh mu mbales malah ra kiro-kiro
Tak loske timbang mumet pikire
Sakarep-karepe, sak bahagiane

Kowe wis ngerti dekne tak incer awit suwe
Neng mburiku kowe malah nglimpekke
Sakjane aku rapopo yen gur masalah tresno
Nggo konco nyowo wae tak wenehke

REFFRAIN
Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Aku sing ngopeni kowe sing nduweni
Bayangno remuke ati tak rasake
Aku sing berjuang kowe sing disayang
Aku sing berjuang kowe sing disayang

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *